1 2

Základná potravinárska legislatíva

Bírošová Lucia , Lukačka Juraj , Bírošová Zuzana
Vysokoškolská učebnica je primárne určená pre študentov Fakulty chemickej a potravinárskej technológie STU so zameraním na potravinárstvo a výživu...
12

Vysokoškolská učebnica je primárne určená pre študentov Fakulty chemickej a potravinárskej technológie STU so zameraním na potravinárstvo a výživu, ale aj pre širšiu verejnosť. Je však koncipovaná tak, aby poskytla základné informácie v oblasti národnej, ale predovšetkým komunitárnej legislatívy potravín najmä pre laikov v oblasti práva a zároveň poskytla dostatočné informácie v tejto oblasti. Nakoľko legislatíva neustále prechádza zmenami, informácie uvedené v učebnici sú aktuálne v roku vydania. Určité zmeny a novelizácie vzhľadom na potreby spotrebiteľa, potravinového reťazca, bezpečnosti potravín a podobne nie sú vylúčené.

Vlastnosti knihy

  • Edícia: Vysokoškolská učebnica
  • Vydanie číslo: 1.
  • Vydanie rok: 2020
  • Väzba: V2
  • Počet strán: 103
  • Rozmer [mm/formát]: B5
  • ISBN: 978-80-227-5021-9

Ľudia, ktorí si kúpili tento produkt si kúpili aj