1 2 3

Prediktívna potravinárska mikrobiológia a hodnotenie rizika

Ačai Pavel , Valík Ľubomír
Učebnica približuje súčasné vedecké pohľady na zabezpečenie mikrobiologickej bezpečnosti potravín, koncept prediktívnej mikrobiológie a mikrobiologického hodnotenia rizika.
20

Učebnica približuje súčasné vedecké pohľady na zabezpečenie mikrobiologickej bezpečnosti potravín, koncept prediktívnej mikrobiológie a mikrobiologického hodnotenia rizika.

Okrem nevyhnutných teoretických základov je v učebnici uvedené množstvo matematických modelov, príkladov, výpočtov a úloh, ktoré pomôžu študentom zvládnuť rovnomenný predmet v ich inžinierskom alebo doktorandskom štúdiu na FCHPT STU v Bratislave a významne prispejú k vytváraniu ich moderného pohľadu na bezpečnosť potravín v potravinovom reťazci.

Vlastnosti knihy

  • Edícia: Vysokoškolská učebnica
  • Vydanie číslo: 1.
  • Vydanie rok: 2020
  • Väzba: V2
  • Počet strán: 309
  • Rozmer [mm/formát]: B5
  • ISBN: 978-80-227-5050-9

Ľudia, ktorí si kúpili tento produkt si kúpili aj